Malmegards

Avflyttning

Kontakta oss i god tid när du ska flytta! Din uppsägningstid – normalt tre månader för en lägenhetshyresgäst – framgår av hyreskontraktet. Tänk på att uppsägningstiden räknas från den dag vi som hyresvärd fått din skriftliga uppsägning. Därefter räknas uppsägningstiden i tre hela kalendermånader.

När du ska flytta gör Malmegårds Fastighets AB en besiktning av lägenheten. Du måste beställa besiktning i god tid före avflyttningen. Du är skyldig att låta oss visa lägenheten för intresserade hyresgäster innan du flyttat därifrån. Du måste städa lägenheten noggrant och lämna tillbaka nycklarna senast kl. 12.00 på avflyttningsdagen. För den som inte själv klarar av flyttstädningen finns det städfirmor som erbjuder denna tjänst. Om städningen inte är ordentligt genomförd måste vi vidtala en flyttstädningsfirma och fakturera den avflyttade hyresgästen.

Kom ihåg att avbeställa el-abonnemanget och andra abonnemang knutna till lägenheten samt adressändra din post när du flyttar. Tänk på att anmäla din nya adress i god tid för att din post ska komma rätt. Adressändring gör du på telefon 020-97 98 99 eller på internet www.adressandring.se

För kompletterande information hänvisar vi också till Fastighetsägarnas Riktlinjer vid in- och avflyttning.


Blanketter

Autogiro

Andrahandsuthyrning

Bytesansökan

Fullmakt andrahandsuthyrning

Uppsägning av bostad

Uppsägning av fordonsplats